Niack de l’Abbaye, Valentino Velvet, Chellthago Z, Horion de Libersart, Victory DA of Carlino, ze raakten allemaal vanop Linico Horses op hun ideale bestemming. Heeft u ambities? Dan ben je bij Lieven Devos zeker aan het juiste adres. Zes paarden raakten mede door zijn toedoen op de Olympische Spelen. Aziatische klanten haalden met Linico Horses medailles op de Asian Games en op hun respectievelijke nationale kampioenschappen. Tal van sport- en jonge paarden worden momenteel klaargemaakt voor de juiste klant. Verkochte paarden kunnen nog enige tijd in Vlamertinge in training blijven, om in een ontspannen sfeer te kunnen kennismaken met de nieuwe ruiter en om te evalueren of de nieuwe ruiter een geschikte combinatie vormt met het paard. De naverkoopbegeleiding is één van de belangrijkste services van Linico Horses.

Azië vormt voor Lieven Devos een belangrijk handelsplatform. Al sedert begin jaren negentig heeft hij er klanten, die jaar na jaar terugkeerden. Lieven Devos: ‘Het begon dankzij Jean-Claude Van Geenberghe. Ik verkocht een paard naar Korea en later contacteerde de nieuwe eigenaar me, omdat hij dermate tevreden was over het dier. De volgende jaren verkocht ik tot tien paarden per jaar. Na Korea volgden Maleisië, Thaïland, Brunei en China.

Linico Horses is uiteraard ook actief buiten China. In 2015 kocht Oleksandr Onyshchenko de beloftevolle BWP-hengst Horion de Libersart (Cardento). Valentino Velvet (Burggraaf), afkomstig van bij Lieven Devos, won met Simon Delestre de Global Champions Tour in Antwerpen en tal van andere grote prijzen. Heel wat paarden springen in Amerika, waar Devos ook meerdere handelscontacten heeft.